- Lorem ipsum
8 Apr 2020
"Coquille" van King Boleet
De King Boleet is een robuuste en stevige paddenstoel.
Het is een vleesachtige paddenstoel en nootachtig van smaak. Je kunt hem grillen of bakken.
In dit recept gebruiken we de King bole ... Lees meer
Het is een vleesachtige paddenstoel en nootachtig van smaak. Je kunt hem grillen of bakken.
In dit recept gebruiken we de King bole ... Lees meer
6 Dec 2019
Herfstsalade met blauwe kaas en abrikozen dressing
Ziet dit er goed uit, of ziet dit er goed uit?
Vanaf deze week zal Tom Woltinge van Taste Of Moments iedere week een gaaf recept met ons delen.... zodat jij kan shinen met de meest fantastische "chefwaardige" gerechten.
Ennuh; wij zoeken er ook nog een passende wijn bij.
Ben je meteen klaar.
Oja, en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je de recepten, wijntips en aanbiedingen als eerste. Lees meer
Vanaf deze week zal Tom Woltinge van Taste Of Moments iedere week een gaaf recept met ons delen.... zodat jij kan shinen met de meest fantastische "chefwaardige" gerechten.
Ennuh; wij zoeken er ook nog een passende wijn bij.
Ben je meteen klaar.
Oja, en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je de recepten, wijntips en aanbiedingen als eerste. Lees meer
9 Jul 2019
Flammkuchen met rode biet, zoete aardappel en feta
Zin in een makkelijk en verrassend vegetarisch gerecht?
Bak deze plaattaart met rode biet , zoete aardappel en feta eens! Met weinig moeite zet je in een handomdraai een mooi hoofdgerecht op tafel.
Je kan de muhammara uit een potje gebruiken. Maar waarschijnlijk ga je veel gelukkiger worden van de zelfgemaakte variant uit dit recept. Lees meer
Bak deze plaattaart met rode biet , zoete aardappel en feta eens! Met weinig moeite zet je in een handomdraai een mooi hoofdgerecht op tafel.
Je kan de muhammara uit een potje gebruiken. Maar waarschijnlijk ga je veel gelukkiger worden van de zelfgemaakte variant uit dit recept. Lees meer
1 Jul 2019
Gemakkelijke Muhammara
Muhammara is een gerechtje afkomstig uit de Syrische stad Aleppo.
Een belangrijk onderdeel van de Mezze tafel en een heerlijke dip voor brood. De belangrijkste ingrediënten zijn geroosterde paprika en walnoten.
Ik gebruik 'm in verschillende gerechten als spread. Lekker! Lees meer
Een belangrijk onderdeel van de Mezze tafel en een heerlijke dip voor brood. De belangrijkste ingrediënten zijn geroosterde paprika en walnoten.
Ik gebruik 'm in verschillende gerechten als spread. Lekker! Lees meer
1 Jul 2019
Pomodori al Forno
Pomodori al forno, ofwel "Ovengebakken tomaten", zitten ook gewoon in een potje in de supermarkt.
Maar geloof me als ik zeg dat wanneer je dit gemakkelijke gerechtje zelf maakt je echt heel gelukkig wordt.
Je kan ze toevoegen aan een salade, eten op brood, of als lekkere tapa. Heel veelzijdig dus! Lees meer
Maar geloof me als ik zeg dat wanneer je dit gemakkelijke gerechtje zelf maakt je echt heel gelukkig wordt.
Je kan ze toevoegen aan een salade, eten op brood, of als lekkere tapa. Heel veelzijdig dus! Lees meer
Recente artikelen
"Coquille" van King Boleet
8 Apr 2020
Steak Tartaar met Bieslook Mayonaise
31 Mar 2020
Quiche Lorraine met een twist
18 Feb 2020
Coppa van wild zwijn met blauwe bessen gel
30 Dec 2019
Gemarmerde chocolademousse
20 Dec 2019
Tags
GrapeWine Journaal
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email