- Lorem ipsum
8 Apr 2020
"Coquille" van King Boleet
De King Boleet is een robuuste en stevige paddenstoel.
Het is een vleesachtige paddenstoel en nootachtig van smaak. Je kunt hem grillen of bakken.
In dit recept gebruiken we de King bole ... Lees meer
Het is een vleesachtige paddenstoel en nootachtig van smaak. Je kunt hem grillen of bakken.
In dit recept gebruiken we de King bole ... Lees meer
31 Mar 2020
Steak Tartaar met Bieslook Mayonaise
Steak tartaar, maar dan een beetje anders. We kennen natuurlijk de klassieker; steak tartaar met gekookt eiwit en eidooier, fijne kappertjes en sjalotten en een rauw eitje. Met deze variant ben je zeker verrast. Geniet!
Lees meer
19 Mar 2020
Coquille met pastinaak, anti boise en wildzwijn coppa
Wie kent de Coquille nou niet, het wereld beroemde logo van Shell.
In dit receptuur gebruiken we een keer een ander soort olie, die van olijf.
Een zachte smaak die samen gaat met de zachte smaak van de pastinaak en de coquille.
De ingrediënten die we gaan gebruiken werden al in de tijd van de Romeinen gebruikt.
Nu met een kleine twist naar Astrix en Obelix, het wild zwijn.... In de gedroogde en gekruide variant: coppa.
Lees meer
In dit receptuur gebruiken we een keer een ander soort olie, die van olijf.
Een zachte smaak die samen gaat met de zachte smaak van de pastinaak en de coquille.
De ingrediënten die we gaan gebruiken werden al in de tijd van de Romeinen gebruikt.
Nu met een kleine twist naar Astrix en Obelix, het wild zwijn.... In de gedroogde en gekruide variant: coppa.
Lees meer
13 Dec 2019
Pompoensoep met gerookte paprika, spekjes en croutons
Pompoen, het ingrediënt van deze periode. Wil je een lekkere pompoensoep maken, dan is dit recept voor jou!
Dit recept voor pompoensoep is makkelijk, met een chef waardig resultaat. En bovendien is deze pompoensoep een leuke gang voor jouw kerstdiner. Geniet! Lees meer
Dit recept voor pompoensoep is makkelijk, met een chef waardig resultaat. En bovendien is deze pompoensoep een leuke gang voor jouw kerstdiner. Geniet! Lees meer
6 Dec 2019
Herfstsalade met blauwe kaas en abrikozen dressing
Ziet dit er goed uit, of ziet dit er goed uit?
Vanaf deze week zal Tom Woltinge van Taste Of Moments iedere week een gaaf recept met ons delen.... zodat jij kan shinen met de meest fantastische "chefwaardige" gerechten.
Ennuh; wij zoeken er ook nog een passende wijn bij.
Ben je meteen klaar.
Oja, en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je de recepten, wijntips en aanbiedingen als eerste. Lees meer
Vanaf deze week zal Tom Woltinge van Taste Of Moments iedere week een gaaf recept met ons delen.... zodat jij kan shinen met de meest fantastische "chefwaardige" gerechten.
Ennuh; wij zoeken er ook nog een passende wijn bij.
Ben je meteen klaar.
Oja, en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je de recepten, wijntips en aanbiedingen als eerste. Lees meer
Recente artikelen
"Coquille" van King Boleet
8 Apr 2020
Steak Tartaar met Bieslook Mayonaise
31 Mar 2020
Quiche Lorraine met een twist
18 Feb 2020
Coppa van wild zwijn met blauwe bessen gel
30 Dec 2019
Gemarmerde chocolademousse
20 Dec 2019
Tags
GrapeWine Journaal
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email