• Lorem ipsum

Diner aan huis

Heeft u zin om uw vrienden en/of familie eens heerlijk culinair in de watten te laten leggen? Voor de verandering een keer niet in een restaurant, maar gewoon bij u thuis of op een eigen (zakelijke) locatie?! Taste of Moments, oftewel ToM, kookt graag een uitgebreid diner (of lunch) aan huis. Met meer dan 25 jaar ervaring in de professionele keuken in zowel het binnen- als buitenland, weet hij u en uw gezelschap als geen ander te verrassen met zijn culinaire gerechten. Tom is naast kok, ook een geweldige gastheer en met zijn tikkeltje eigenwijze humor zal de beleving er zijn van een heerlijk avondje uit!

Catering

Taste of Moments verzorgt diverse food assortimenten voor bij u thuis of op uw eigen (zakelijke) locatie. Bijvoorbeeld luxe hapjes voor bij de borrel of receptie, heerlijke gezonde broodjes voor de lunch of een smakelijke High Tea, zowel zoet als hartig. Ook voor andere cateringmogelijkheden kunt u bij Taste of Moments terecht.

Freelance chef

Bent u op zoek naar een flexibele professionele (chef)kok die u uit de brand kan helpen in uw restaurant, hotel of cateringbedrijf? U kunt Taste of Moments, oftewel ToM, inhuren voor een dag, maar ook projecten voor een aantal weken of langere termijn zijn bespreekbaar!

Neem contact op met Tom:

 
+31 6 5583 6759