• Lorem ipsum

Wijnproeverij in Westland

Gezellig met familie of vrienden leren over wijn? Dat kan op de wijnproeverijen van GrapeWine. Arjan leert je graag alles over deze prachtige drank en dat gewoon bij je thuis. We hebben ruim 275 verschillende wijnen dus je zal altijd wel iets nieuws kunne

Toon:
Wijnproeverij
Wijnproeverij
€15,00
Direct leverbaar
Wijnproeverij op het water
Wijnproeverij op het water
€495,00
Direct leverbaar
Toon:

Wijnproeverij in Westland

Gezellig met familie of vrienden leren over wijn? Dat kan op de wijnproeverijen van GrapeWine. Arjan leert je graag alles over deze prachtige drank en dat gewoon bij je thuis. We hebben ruim 300 verschillende wijnen dus je zal altijd wel iets nieuws kunnen proeven en leren.

Wijnproeverij in Rotterdam

Een wijnproeverij van Wijnhandel GrapeWine.nl staat garant voor een leuke avond. Tijdens de avond of middag verteld onze sommelier Arjan jullie alles over de wijnen die geproefd worden. Er wordt uiteraard ook veel aandacht besteed aan het proeven zelf en natuurlijk over de wonderlijke en interessante wereld van het wijnmaken en druiven verbouwen. In twee uur tijd zal in een gezellige sfeer alles rustig worden besproken en uitgelegd. Uiteraard kunnen de geproefde wijnen ook besteld worden na afloop van de wijnproeverij.

Wijnproeverij in Naaldwijk

Een leuke wijnproeverij met vrienden organiseren? Wijnhandel GrapeWine.nl met onze sommelier Arjan kan dat voor jullie perfect organiseren. Tijdens de wijnproeverij worden jullie aan de hand van de wijnen meegenomen in de wonderlijke en heerlijke wereld van wijn. Na de wijnproeverij ben een leuke en leerzame ervaring rijker. Uiteraard zijn de geproefde wijnen ook te bestellen bij Arjan.

Wijnproeverij in 's-Gravenzande organiseren

Wijn proeven is een leuke bezigheid vaak onder het genot van een aantal heerlijke hapjes. De Wijnproeverijen van Wijnhandel GrapeWine.nl worden inmiddels hoog aangeschreven vanwege de heerlijke wijnen het enthousiaste verhaal van de eigenaar en de prettige sfeer waarin dit alles verloopt. Tijdens de wijnproeverij worden een zes-tal wijnen behandeld die aansluiten op het seizoen en eventueel zelfs de wensen van de groep. Zoek niet verder en boek je wijnproeverij éénvoudig en snel via de webshop of via de mail/ Whatsapp. 

Wijnproeverij in Den Haag organiseren

Op een paar kilometer van Den Haag is de Wijnhandel GrapeWine.nl gevestigd. Inmiddels bekend in het hele land vanwege haar heerlijke wijnen en snelle service. Om eens kennis te maken met ons assortiment of om een gezellige middag of avond te organiseren met vrienden en familie organiseerd GrapeWine.nl op verzoek ook gezellige en informatieve wijnproeverijen op locatie bij jou thuis of op de zaak. We proeven in een informele en gezellig sfeer een zes-tal wijnen die perfect aansluiten op het seizoen en de wensen van de groep.

Gezellige wijnproeverij organiseren in Westland 

Westland kent vele onondekte plekjes en activiteiten de wijnproeverijen van Wijnhandel GrapeWine.nl zijn er daar één van. Gezellig bij jou thuis een wijnproeverij organiseren dat is mogelijk met de wijnproeverijen van GrapeWine.nl onze huis sommelier neemt jou en je vrienden aan de hand de wonderlijke en heerlijke wereld van smaak in. We proeven tijdens de proeverij een zes-tal wijnen van over de gehele wereld met elk een eigen smaak en verhaal. Je zult versteld staan hoeveel moois er gemaakt wordt in alle delen van de wereld. Wil je je eigen thema organiseren dan kan dat uiteraard ook geregeld worden.

Leuke wijnproeverij organiseren in De Lier

Als echte Lierenaar hou jij uiteraard wel van een mooi glas wijn. Wil je meer leren over wijn in een gezellig sfeer gewoon bij je thuis boek dan een wijnproeverij bij Wijnhandel GrapeWine.nl. Onze sommelier Arjan neemt je aan de hand van zes verschillende heerlijke wijnen mee in de heerlijke en leuke wereld van wijn. Je wordt tijdens de wijnproeverij uiteraard van de nodige leuke anekdotes en proeftips. Ben je nieuwsgierig en wil je een wijnproeverij als personeelsuitje of en als familiemiddag organiseren bel dan snel met GrapeWine.nl op 06 38612362