• Lorem ipsum

Over mij

Wijn webshop met een persoonlijk verhaal 

Mijn naam is Arjan van der Pot. Het mag duidelijk zijn dat ik een wijnliefhebber ben.
Sinds 2014 heb ik van mijn passie voor wijn mijn beroep gemaakt en importeer ik heerlijke wijn vanuit alle delen van de wereld met een bijzondere focus op Portugal.

Alle wijnen in onze wijn webshop hebben gemeen dat ze geproduceerd worden door mensen met liefde voor hun vak. Aandacht, aandacht en nog eens aandacht; dat hebben alle wijnen gehad voordat ik ze mag importeren en jij je wijnselectie kunt maken.

 

Wijnhuizen en wijnboeren

Wijnboeren als Michel Fonné van Grands Vins D’Alsace, Uli Stein van Stein Weine en Luisa Borges van Vieira de Sousa uit de Douro zijn van die bevlogen wijnkenners met niets dan liefde en aandacht voor hun ambacht. En dat proef je direct terug in de wijn. Tijdens onze vele wijnreizen, leerde ik deze mensen, hun wijnhuizen en hun geschiedenis kennen en besloot ik hun assortiment in onze wijn webshop toe te voegen. En zo heeft elke wijn, van port tot champagne, een eigen verhaal. En dat, lieve wijnliefhebbers, is nu weer het mooie van mijn vak; jullie vertellen en adviseren over de lekkerste wijnen.  

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”

 

Wijnproeverij regio Den Haag

Naast wijn- import en -verkoop via GrapeWine.nl organiseer ik ook geregeld uniek culinaire evenementen in de regio Den Haag zoals Wijnproeverij op het Westlandse water (wijn, zon en heerlijke hapjes), wijnproeverijen op locatie (wijn proeven met je eigen vriendengroep) en Wine & Dine (ervaren thuiskok en sommelier voor jouw private diner).

 

Wijnadvies

Het is altijd weer leuk om te merken dat jij als wijnliefhebber de Grapewine wijn webshop weet te vinden. Heb je in de toekomst een vraag over wijn of de wijnwereld? Stel deze gerust, ook gewoon zonder bestelling, want ik deel mijn kennis en liefde voor wijn graag met zoveel mogelijk mensen. En heb jij een tip voor Grapewine? Een mooi wijnhuis waar ik écht eens langs moet gaan en de wijn moet proberen? Alle tips zijn welkom.

Dankjewel voor je bezoek en hopelijk tot snel!