- Lorem ipsum
1 Mei 2020
Zoete aardbeien met Hangop (en een beetje wodka)
De lente is begonnen met heel veel zon. De aardbeien zijn daarom al lekker zoet en mooi rood.
Tijdens deze mooie maar moeilijke tijd een heel makkelijk te maken nagerechtje. Ook heel leuk bij ee ... Lees meer
Tijdens deze mooie maar moeilijke tijd een heel makkelijk te maken nagerechtje. Ook heel leuk bij ee ... Lees meer
8 Apr 2020
"Coquille" van King Boleet
De King Boleet is een robuuste en stevige paddenstoel.
Het is een vleesachtige paddenstoel en nootachtig van smaak. Je kunt hem grillen of bakken.
In dit recept gebruiken we de King boleet als vegetarische vervanger voor de coquille.
En met het oog op Pasen, op de valreep nog een fijn recept met dit heerlijke ingrediënt: Coquille van King boleet. Lees meer
Het is een vleesachtige paddenstoel en nootachtig van smaak. Je kunt hem grillen of bakken.
In dit recept gebruiken we de King boleet als vegetarische vervanger voor de coquille.
En met het oog op Pasen, op de valreep nog een fijn recept met dit heerlijke ingrediënt: Coquille van King boleet. Lees meer
31 Mar 2020
Steak Tartaar met Bieslook Mayonaise
Steak tartaar, maar dan een beetje anders. We kennen natuurlijk de klassieker; steak tartaar met gekookt eiwit en eidooier, fijne kappertjes en sjalotten en een rauw eitje. Met deze variant ben je zeker verrast. Geniet!
Lees meer
19 Mar 2020
Coquille met pastinaak, anti boise en wildzwijn coppa
Wie kent de Coquille nou niet, het wereld beroemde logo van Shell.
In dit receptuur gebruiken we een keer een ander soort olie, die van olijf.
Een zachte smaak die samen gaat met de zachte smaak van de pastinaak en de coquille.
De ingrediënten die we gaan gebruiken werden al in de tijd van de Romeinen gebruikt.
Nu met een kleine twist naar Astrix en Obelix, het wild zwijn.... In de gedroogde en gekruide variant: coppa.
Lees meer
In dit receptuur gebruiken we een keer een ander soort olie, die van olijf.
Een zachte smaak die samen gaat met de zachte smaak van de pastinaak en de coquille.
De ingrediënten die we gaan gebruiken werden al in de tijd van de Romeinen gebruikt.
Nu met een kleine twist naar Astrix en Obelix, het wild zwijn.... In de gedroogde en gekruide variant: coppa.
Lees meer
18 Feb 2020
De lekkerste Zalmlasagne van de Wereld (Recept van Mario Uva)
Het heeft wat voeten in aarde, maar deze lasagne is echt de lekkerste die je gaat eten.
Een bekende van ons tipte ons op dit recept van Mario Uva (eigenaar van Italiaans restaurant Mario in Wijdewormer).
Een recept voor lasagne met zalm, gepofte tomaatjes en Parmezaanse kaas. Lees meer
Een bekende van ons tipte ons op dit recept van Mario Uva (eigenaar van Italiaans restaurant Mario in Wijdewormer).
Een recept voor lasagne met zalm, gepofte tomaatjes en Parmezaanse kaas. Lees meer
Recente artikelen
"Coquille" van King Boleet
8 Apr 2020
Steak Tartaar met Bieslook Mayonaise
31 Mar 2020
Quiche Lorraine met een twist
18 Feb 2020
Coppa van wild zwijn met blauwe bessen gel
30 Dec 2019
Gemarmerde chocolademousse
20 Dec 2019
Tags
GrapeWine Journaal
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email