• Lorem ipsum

Verzenden en retourneren

Bij GrapeWine willen we dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Hieronder vind je alle informatie over verzending en retourneren.

Verzenden

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag te verzenden. Bestellingen worden verzonden via PostNL. De verzendkosten bedragen €7,95 per bestelling binnen Nederland. Voor verzendingen naar België gelden andere tarieven, deze worden automatisch berekend tijdens het afrekenen. Bij een orderwaarde boven de €75 is de bezorging gratis.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat is jammer, maar geen probleem. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via [email protected].

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij het product beschadigd of verkeerd geleverd is.

Zorg ervoor dat de producten in de originele verpakking en in ongeopende staat worden geretourneerd. Na ontvangst en controle van de geretourneerde producten, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Beschadigde of verkeerd geleverde producten

Heb je beschadigde of verkeerd geleverde producten ontvangen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij zorgen ervoor dat de producten zo snel mogelijk worden vervangen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over verzending of retourneren. Wij helpen je graag verder.