• Lorem ipsum

Wijn voor horeca/ zakelijke wijnen

GrapeWine is een online wijnhandel voor de consument, horeca en andere zakelijke partijen. Wij importeren sinds 2014 heerlijke en eerlijke wijnen vanuit alle delen van de wereld.


Wijnimport; een neus voor kwaliteitswijnen
Vanuit de liefde voor wijn startte Grapewine in 2014 met de import van wijnen. Inmiddels beschikken wij over heerlijke wijnen vanuit alle delen van de wereld. Als perfect voorbeeld van onze mooie samenwerkingen noemen wij de gepassioneerde wijnmaakster Luisa Borges van wijnhuis Vieira de Sousa - Douro Portugal. Haar Reserva wijnen worden met het jaar beter en zelfs haar “instap-port” is al bijzonder.

Horeca wijnleverancier
Wijnassortiment voor café, mediterrane keuken of klassiek frans restaurant? Voor elke horecagelegenheid, denk ik graag mee over de perfecte wijnen passend bij de kaart, keuken en klanten. Klanten die genieten van de beste wijn-spijs combinaties, daar gaat het immers om.

Wijnkaart
Doordat ik voor verschillende restaurants wijnleverancier ben, heb ik veel ervaring in het meedenken over wijnkaarten. Ik geniet ervan om met jou als culinaire kenner samen te zitten en net zo lang te puzzelen tot we de ultieme wijnkaart voor jouw onderneming hebben samengesteld.

Neemt u gerust eens contact op met Jeroen de Bloois van Enjoy Eten en Drinken uit Naaldwijk

Voor een referentie

http://www.enjoyetenendrinken.nl/

 

Wijn inkopen voor scherpe prijzen

Wij werken met staffels; je afnamevolumes bepalen de inkoopprijs. Helder, zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent en heb je een faire prijs voor je zakelijke wijnen.

GrapeWine werkt met leveringen zonder contract, dit houdt in dat je geen afnameverplichting hebt. Dus stel dat je eens wat minder tevreden bent, dan ben je altijd vrij om elders in te kopen. Liever nog, zoek ik natuurlijk samen met jou naar een passende oplossing.

 

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bel of stuur een Whatsapp bericht voor aanvullende informatie of een kennismaking.

 

Neem contact op

Bel:  0031 - 638612362

Mail [email protected]