• Lorem ipsum

GrapeWine is de online wijnhandel bij uitstek voor consumenten, horeca en andere zakelijke partijen. Sinds 2014 importeren we heerlijke en eerlijke wijnen uit alle hoeken van de wereld.

Kwaliteitswijnen importeren

Bij GrapeWine importeren we alleen de beste kwaliteitswijnen. We zijn gepassioneerd door wijn en werken samen met enkele van de meest toegewijde en getalenteerde wijnmakers ter wereld. Eén van hen is de gepassioneerde wijnmaakster Luisa Borges van het wijnhuis Vieira de Sousa in Douro, Portugal. Haar Reserva wijnen worden elk jaar beter en zelfs haar instap-port is al bijzonder.

Wijnleverancier voor de horeca

Of je nu een café of een restaurant  hebt, bij GrapeWine denken we graag met je mee over de perfecte wijnen die passen bij jouw menu, keuken en klanten. Wij begrijpen dat de beste wijn-spijs combinaties de ervaring van je klanten kunnen versterken en daarom zetten we ons in om de beste wijnen aan te bieden.

Wijnkaart samenstellen

Doordat we wijnleverancier zijn voor verschillende restaurants, hebben we veel ervaring in het samenstellen van wijnkaarten. We genieten van het brainstormen met jou als culinaire kenner tot we de ultieme wijnkaart voor jouw onderneming hebben samengesteld.

Inkoop van wijn tegen scherpe prijzen

Bij GrapeWine werken we met staffels; je afnamevolumes bepalen de inkoopprijs. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent en heb je een eerlijke prijs voor je zakelijke wijnen. We werken zonder contracten en afnameverplichtingen.

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw horecagelegenheid of bedrijf? Bel of mail ons voor aanvullende informatie of een kennismaking. We staan klaar om je te helpen!