• Lorem ipsum

Rosé wijn uit Frankrijk

De meest beroemde rosé wijnen komen uit Frankrijk. Zo zijn de Provence rosé wijn van absolute wereld klasse. Een andere interessante rosé wijnstreek is de Loire. De combinatie met de de prachtige zeevruchten die via Nantes de streek in komen is heerlijk.

Toon:
Domaine Horgelus Rosé – Merlot & Tannat 2019
Domaine Horgelus
Rosé – Merlot & Tannat 2019
€6,95
Rosé Infini  Provence rosé Infinie
Rosé Infini 
Provence rosé Infinie
€11,95
Saint Saturin Les Moulies Gris 2019
Saint Saturin
Les Moulies Gris 2019
€7,95
Domaine de Caylus Pinot Noir rosé
Domaine de Caylus
Pinot Noir rosé
€8,35
Saint Saturin Terzac Rose 2018
Saint Saturin
Terzac Rose 2018
€7,95
Toon:

Rosé wijn uit Frankrijk

Rosé wijn uit Frankrijk

Of je nu rosé wijn koopt uit de Languedoc of Loire je zal de kwaliteit van de rosé wijn gelijk herkennen. Rosé wijn is heerlijk in combinatie met zeevruchten en salades, maar ook als terras wijn is rosé wijn niet te versmaden.

Rosé wijn uit Frankrijk

Er is geen land in de wereld waar zoveel rosé wijn gemaakt wordt als Frankrijk of je nu houdt van Provence rosé, Languedoc rosé of rosé wijn uit Loire je zal niet teleurgesteld worden door de Franse wijnmaker. Lange tijd hing de rosé wijn er een beetje bij, maar gelukkig is hij weer helemaal terug van weg geweest. Er wordt vandaag de dag met trots naar de rosé gekeken van de wijnhuizen en wij weten waarom. Bij Wijnhandel GrapeWine.nl hebben speciaal voor jouw als liefhebber een uniek en heerlijk assortiment samengesteld. Onze Franse rosé wijnen zijn stuk voor stuk geselecteerd op smaak en kwaliteit zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen.