• Lorem ipsum

Le Marche

In het midden van Italië grenzend aan Umbrië ligt Le Marche oftewel de Marken. De streek is prachtig gevormd met mooie bergketens en fantastische stranden. Vanuit de Appenijnen lopen een tiental valleien richting de kust. Hier in deze valleien vindt wijnb

Toon:
Marchetti Rosso Conero Vendemmia - Rode wijn
Marchetti
Rosso Conero Vendemmia - Rode wijn
  • Smaak: Boers & Rood Fruit
  • Land: Italië
  • Druif: Montepulciano
€8,95
Direct leverbaar
Toon:

Le Marche

In het midden van Italië grenzend aan Umbrië ligt Le Marche oftewel de Marken. De streek is prachtig gevormd met mooie bergketens en fantastische stranden. Vanuit de Appenijnen lopen een tiental valleien richting de kust. Hier in deze valleien vindt wijnbouw plaats op de kleiachtige ondergrond. De druiven van de rode en witte wijnen van Le Marche worden hier door de koele zeewind gekoeld dit komt ten goede van de kwaliteit van de druiven.

Rode en witte wijnen van Piersanti

Wijnhandel GrapeWine.nl verkoopt onder andere de heerlijke witte wijn van Piersanti. Deze sappige en frisse wijn uit het bekende wijndorp Verdicchio dei Castelli di Jesi is absolute must voor de wijnliefhebber. De wijnmaker heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in zijn machinepark en hierdoor kan hij de kwaliteit van zijn rode en witte wijnen nog beter garanderen.