• Lorem ipsum

Languedoc-Roussillon

Deze bekende wijnstreek loopt van Montpellier tot de Spaanse Pyreneeën. Er is qua wijntype veel verscheidenheid te vinden in deze streek van rode wijn van de grenache, mourvédre, carignan en cinsault druiven met aroma's van tijm en fris rood fruit tot de

Toon:
Saint Saturin Terzac Blanc 2018
Saint Saturin
Terzac Blanc 2018
€7,95
Paul Mas Claude Val Blanc 2018
Paul Mas
Claude Val Blanc 2018
€5,95
Domaine de Caylus Chardonnay
Domaine de Caylus
Chardonnay
€8,35
Toon:

Languedoc-Roussillon

Deze bekende wijnstreek loopt van Montpellier tot de Spaanse Pyreneeën. Er is qua wijntype veel verscheidenheid te vinden in deze streek van rode wijn van de grenache, mourvédre, carignan en cinsault druiven met aroma's van tijm en fris rood fruit tot de bekende rosé wijnen die bol staan van fruit.

Minervois

Deze streek levert ons vooral simpele fruitige wijn. De wijnen uit Minervois-La Laviniére bieden betere kwaliteit. De druiven uit dit subgebied moeten van minimaal 60% syrah, grenache of mourvédre druiven gemaakt zijn.

Côtes du Roussillon

In de Côtes du Roussillon groeien dezelfde druiven als in de Minervois. Bekend zijn hier de "vins doux naturels, zoet witte wijnen uit Rivaltes, Banyuls en Maury deze worden gemaakt van de carignan druif. Zeer het proberen waard!