• Lorem ipsum

Bio & Vegan wijnen

Over de term Biologische wijn heersen vele onduidelijkheden. Om officieel de term Biologisch of eco, Eko, Bio of Organic te mogen voeren moet er aan een aantal strikte voorwaarden worden voldaan. Deze voorwaarden worden dan ook onafhankelijk getoest door

Toon:
La Bodega de Pinoso Vergel Rose 2018
La Bodega de Pinoso
Vergel Rose 2018
€7,95
La Bodega de Pinoso Vergel Blanco 2018
La Bodega de Pinoso
Vergel Blanco 2018
€7,95
Dreissigacker Riesling Organic 2017
Dreissigacker
Riesling Organic 2017
€13,75
Bodegas Parató Cava Parato Brut Reserva
Bodegas Parató
Cava Parato Brut Reserva
€11,95
Giol Perla Frizzante
Giol
Perla Frizzante
€8,95
La Bodega de Pinoso Vergel Tinto 2018
La Bodega de Pinoso
Vergel Tinto 2018
€7,95
Kloster am Spitz - Thomas Schwarz Spitzmühle – Grüner Veltliner
Kloster am Spitz - Thomas Schwarz
Spitzmühle – Grüner Veltliner
€11,95
Kloster am Spitz - Thomas Schwarz Pinot Noir
Kloster am Spitz - Thomas Schwarz
Pinot Noir
€14,95
Toon:

Bio & Vegan wijnen

Over de term Biologische wijn heersen vele onduidelijkheden. Om officieel de term Biologisch of eco, Eko, Bio of Organic te mogen voeren moet er aan een aantal strikte voorwaarden worden voldaan. Deze voorwaarden worden dan ook onafhankelijk getoest door de de controle instantie SKAL deze op regelmatige basis.

Biologische wijn keurmerk

Het biologische keurmerk vormt de garantie dat biologische wijn dus ook écht bio is. Maar voor wijnmakers is dat keurmerk natuurlijk niet het uitgangspunt. Zij werken allemaal stuk voor stuk biologisch omdat ze geloven in de filosofie van biologische landbouw. 

Biologische wijnen zijn wijnen die gemaakt zijn met respect voor de natuur, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. Biologische wijnen zijn dus puur natuur. De wijnboeren is ervan overtuigd dat alleen een gezonde wijngaard mooie en goede wijnen kan opleveren en ze doen er dus alles aan om het natuurlijk evenwicht in hun wijngaarden in stand te houden.

Waar koop ik goede Biologische wijnen?

Wijnhandel GrapeWine.nl verkoopt een breed assortiment met Biologische en Vegan wijnen. Je kan ze werkelijk van over de gehele wereld aanschaffen. Biologische wijnen zijn ook zeer geschikt als cadeau