Valentijnscadeau inspiratie: 7 originele ideeën met wijn - Wijnhandel GrapeWine.nl
0
  • Lorem ipsum

Valentijnscadeau inspiratie: 7 originele ideeën met wijn

5 Feb 2021
door Amanda

Wat geef je een wijnliefhebber voor Valentijnsdag? Drie keer raden: wijn, wijn of wijn? Ongetwijfeld wil je er het liefst iets heel bijzonders van maken. Zodat het wijncadeau niet alleen goed smaakt, maar ook nog eens een extra speciaal is voor de ontvanger. Vergeet de cadeaustress en lees snel verder. Dit zijn 7 originele ideeën om een flesje wijn te laten bezorgen voor Valentijnsdag.

 

Woon jij of de ontvanger in het Westland, dan bezorgen wij het Valentijnscadeau zelfs GRATIS thuis!

 

1. Doe er een thuisdiner bij cadeau

Een diner voor twee buiten de deur is er dan misschien niet bij nu, maar een heerlijk culinair etentje kun je ook gewoon thuis organiseren. Bezorg jouw geliefde niet alleen een fles wijn maar ook een heerlijk diner. Bestel een drie-, vijf- of zelfs zevengangendiner (afhankelijk van hoeveel trek jullie hebben) bij jullie favoriete (lokale) restaurant en laat Arjan gratis de bijpassende wijnen adviseren. Zo is jullie etentje helemaal compleet! Dat moet wel in de smaak vallen - in alle opzichten.

 

2. Maak je eigen wijnetiket

Het standaard-etiket op een wijnfles kun je prima vervangen door een zelfgemaakt etiket. Liefst natuurlijk met een speciale boodschap, een mooie foto of iets anders liefs. Je hoeft daarvoor echt niet per se creatief in de weer te gaan met schaar en papier. Je kunt ook in het gratis programma Canva iets moois maken.

 

Bedenk een lieve boodschap, zet er een persoonlijke foto bij en voeg eventueel ook nog een kort tekstje over de wijn toe. Kan haast niet anders dan dat de wijn met zo’n etiket nog lekkerder smaakt!

 

3. Flesje wijn bezorgen? Maak er een mooi wijnkistje bij!

Wil je een flesje wijn laten bezorgen als Valentijnscadeau? Laat het dan bij jou thuis afleveren, zodat je er zelf nog een mooi kistje omheen kunt maken of de bestaande wijnkist kunt verzorgen. Wij maken het je graag makkelijk, want in onze webshop kun je gemakkelijk een blanco houten wijnkistje voor 1 wijnfles bestellen of een wat groter exemplaar: een wijnkistje voor 2 wijnfessen. En om die extra speciaal te maken, kun je van alles gebruiken. Bijvoorbeeld foto’s, stofjes, papier of mooie droogbloemen. Ook hartjesconfetti is misschien een leuk idee. Kortom: laat je creativiteit gerust de vrije loop.

 

4. Kies wijn met een bijzondere betekenis

Bij Wijnhandel GrapeWine.nl verkopen we ruim 1.000 speciaalwijnen – zowel rode wijn als witte wijn en ook heerlijke mousserende wijn. Allemaal met zorg geselecteerd en van heerlijke kwaliteit! Hoe leuk is het dan als je uit het assortiment een wijn kiest die voor de ontvanger een speciale betekenis heeft.

 

Een paar voorbeelden:

  • Kies een wijn uit het jaar dat jullie elkaar hebben ontmoet.
  • Misschien is er een wijn waarin de naam van jouw dierbare voorkomt.
  • Of wat dacht je van een wijn uit jullie lievelingsland? Rode wijn uit Frankrijk
  • Of de wijnsoort die jullie dronken toen jullie elkaar ontmoeten (of aan het daten waren)?
  • Of misschien de wijn die op jullie bruiloft werd geserveerd?

 

Heb je hulp nodig om iets heel speciaals uit te kiezen? Laat het Arjan weten! Via de gratis WhatsApp-wijnservice helpt hij je graag aan dé gouden wijntip voor jouw Valentijnscadeau. App hiervoor naar 06 – 38 61 23 62. Dan appt hij je snel terug.

 

5. Combineer wijn met een persoonlijk cadeau

Een fles wijn is al een heel persoonlijk Valentijnscadeau op zich. Zeker als je de fles wijn speciaal op de ontvanger afstemt. Maar je kunt het nog persoonlijker maken door naast de wijn nog iets anders moois cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi sieraad, een horloge, een rode roos of een kaarsje dat jullie bij een romantisch diner voor twee kunnen aansteken.

 

6. Maak een borrelplank met wijn

Wat nóg lekkerder is dan wijn? De combinatie van wijn met heerlijke borrelhapjes! Stel zelf een lekkere borrelplank samen om jouw geliefde mee te verrassen, of bestel een heerlijke borrelplank bij jullie favoriete lokale restaurant. Ga je zelf aan de slag? Kies dan een fles wijn, prosecco of rosé uit, samen met een aantal kaasjes en andere hapjes die daar perfect mee matchen. Met onze tips voor het samenstellen van een borrelplank moet dat vast lukken. Een leuke verrassing gegarandeerd! En natuurlijk kun je er zelf lekker van meegenieten. Dat wordt romantisch smullen!

 

7. Maak zelf een héérlijk diner

In plaats van het koken uit te besteden aan jullie lievelingsrestaurant, kun je je ook zelf van je meest culinaire kant laten zien. Kies heerlijke gerechten uit die je voor jouw geliefde op tafel kunt toveren. Bedenk voor elke gang een passende wijn om het diner helemaal compleet te maken. Kaarsjes erbij en misschien een borrelplankje als afsluiter – romantischer kan haast niet.

 

Flesje wijn bezorgen? Koop bij Wijnhandel GrapeWine.nl jouw Valentijnscadeau!

14 februari duurt niet lang meer, maar bij Wijnhandel GrapeWine.nl zorgen wij er graag persoonlijk voor dat jij je flesje wijn nog als Valentijnscadeau bezorgd krijgt. Bestel daarom op tijd! Woon je in het Westland, dan heb je geluk. Wij bezorgen jouw Valentijnscadeau gratis thuis, ook op Valentijnsdag zelf.

 

Al onze wijnen hebben we met zorg geselecteerd en daarom is er altijd een passend wijncadeau voor jouw Valentijn te vinden. Bekijk ons assortiment en laat jouw flesje wijn bezorgen. Bij jou thuis of bij de ontvanger. Eén ding is zeker: een glimlach én een heerlijk wijnmoment gegarandeerd. En daar geniet jij hopelijk lekker van mee.

 

Wijnadvies nodig?

Ben je op zoek naar inspiratie voor het perfecte wijncadeau om aan jouw geliefde te geven? Dan is Arjan graag jouw gouden-tipgever. Als groot wijnliefhebber en -specialist helpt hij je via WhatsApp met persoonlijk wijnadvies, telnr. 06 – 38 61 23 62.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter