Kloster am Spitz - Thomas Schwarz
Geen producten gevonden...
Kloster am Spitz - Thomas Schwarz
Het doel is om jezelf overbodig te maken aldus Thomas Schwarz.
Thomas schwarz heeft een duidelijke visie hij wil zijn wijnstokken zo gezond maken zodat ze geen
hulp nodig hebben om te groeien. Spontane vergisting in plaats van gecontroleerde is een ander belangrijk verschil met de conventionele wijnmakers. Thomas is opzoek naar de ware identiteit van zijn druiven. Een risico volle onderneming, maar wel één met resultaat. 100% biologisch is natuurlijk ook een voorwaarde voor deze Top wijnmaker.
Geniet van deze wijnen ze blijven u bij!
Oostenrijkse wijn
Per jaar worden ongeveer 50.000 flessen wijn gemaakt, waarvan 1/3 wit en 2/3 rood. Thomas Schwarz is (gelukkig) geen doorsnee wijnmaker, hij maakt wijnen met een duidelijk smaakprofiel zonder de elegantie en structuur uit het oog te verliezen. Een jonge topper om te volgen!
BIologische wijn uit Oostenrijk
De wijn van Kloster am Spitz zijn 100% Biologisch.